Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα gameplay υλικό από το Gears of War 3 στο PlayStation 3 (video)

Αν και το Gears of War 3 ήταν μιας από τις μεγάλες αποκλειστικότητες του Xbox 360, κυκλοφόρησε στην δημοσιότητα ένα gameplay video διάρκειας 8 ωρών και 21 λεπτών που παρουσιάσει τον τίτλο της Epic Games να τρέχει στο PlayStation 3.

Το νέο υλικό αποκαλύφθηκε από έναν χρήστη του Twitter και πρώην hacker με την ονομασία “PixelButts”. Όπως αναφέρει ο ίδιος στο κανάλι του στο YouTube, που είναι διαθέσιμο και το gameplay video “Όπως γνωρίζω μέχρι στιγμής, είμαι το μοναδικό άτομο που έχει ένα λειτουργικό build του τίτλου”, στην συνέχεια πρόσθεσε “Δεν γνωρίζω γιατί υπάρχει, ούτε γνωρίζω γιατί υλοποιήθηκε. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι εικασίες”.


Η Epic Games δεν έχει δώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση πάνω στην ύπαρξη του εν λόγω build για το Gears of War 3. Όπως αναφέρει ο PixelButts το build έτρεξε σε devkit του PlayStation 3 κάτι που μπορεί να μας βάλει σε σκέψεις πως η Epic Games πιθανώς να πειραματιζόταν με τον τίτλο και στην κονσόλα της Sony, πέρα από το Xbox 360 για λόγους performance.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*