Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα η εισαγωγή του Yo-kai Watch 4++ (trailer)

Το επίσημο εισαγωγικό βίντεο του Yo-kai Watch 4++ κυκλοφόρησε από την Level-5, την εταιρεία ανάπτυξης του και κάθε δευτερόλεπτο του θυμίζει εισαγωγές σειρών anime. Ένα ρυθμικό ιαπωνικό τραγούδι συνοδεύει τις εικόνες του βίντεο, οι σκηνές του οποίου αλλάζουν ανάλογα τον ρυθμό, ενώ κατά τη διάρκεια της εισαγωγής παρουσιάζονται οι χαρακτήρες του παιχνιδιού με τη χρήση γρήγορης εναλλαγής σκηνών.

Τα χαρακτηριστικά είναι άμεσα αναγνωρίσιμα από κάθε επαρκώς «διαβασμένο» otaku(= ιαπωνική ονομασία για τους λάτρεις των anime, των manga, αλλά και των video games). Το Yo-kai Watch 4++ είναι πλέον διαθέσιμο για PlayStation 4 και Switch, ενώ οι χρήστες που ήδη κατέχουν το Yo-Kai Watch: We’ re Looking Up at the Same Sky στο Switch, μπορούν να αγοράσουν το περιεχόμενο του νέου παιχνιδιού ως ένα add-on. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το εισαγωγικό βίντεο του τίτλου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*