Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα η εισαγωγή του demo του Final Fantasy VII Remake (video)

Μια ακόμα διαρροή για το Final Fantasy VII Remake λίγο πριν το τέλος του 2019 η οποία αφορά και πάλι το επερχόμενο demo. Μετά από την αποκάλυψη της περασμένης εβδομάδας, αυτή τη φορά κάποιος ανέβαασε στο διαδίκτυο την εισαγωγή της δοκιμαστικής έκδοσης του παιχνιδιού.

Το video ξεκινάει με την Aerith στη Midgar, όπως ακριβώς συνέβαινε και στον original τίτλο. Κάθεται μπροστά από ένα ραγισμένο Mako pipe, πριν τρομάξει από κάποιον που κατά πάσα πιθανότητα την ακολουθεί. Προσπαθεί να τρέξει μακριά, όμως κάποιος πέφτει πάνω της και μερικά από τα λουλούδια που κουβαλάει της πέφτουν στο δρόμο. Κάποιος τα πατάει κατά λάθος και στη συνέχεια κοιτάει προς την κάμερα που μας προσφέρει μια καλύτερη άποχη της Midgar.


Το Final Fantasy VII Remake θα λανσαριστεί για PlayStation 4 στις 3 Μαρτίου 2020 και θα παραμείνει αποκλειστικότητα της κονσόλας για ένα χρόνο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*