Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα οι απαιτήσεις συστήματος του Werewolf: The Apocalypse – Earthblood για PC

*
H Nacon και η Cyanide δημοσίευσαν τις απαιτήσεις συστήματος της έκδοσης του Werewolf: The Apocalypse – Earthblood για PC. Για να παίξετε θα χρειαστείτε τουλάχιστο επεξεργαστή Intel Core i5-3470 ή AMD FX-8370 με 4GB RAM και GPU Nvidia GeForce GTX 650 ή AMD Radeon HD 7790. Αν όμως θέλετε να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει ο τεχνικός τομέας, τότε θα πρέπει το σύστημά σας να είναι εφοδιασμένο με Intel Core i7-8700 ή AMD Ryzen 5 3600X με 8GB RAM.

Το Werewolf: The Apocalypse – Earthblood θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου 2021 και οι κάτοχοι PC θα μπορέσουν να το προμηθευτούν απόκλειστικά από το Epic Games Store. Ο παίκτης θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει την ανθρώπινη μορφή του πρωταγωνιστή (Homid form) για να αλληλεπιδράσει με άλλους χαρακτήρες, να χακάρει υπολογιστές, αλλά και για να εκτελέσει stealth kills, ενώ όταν οι μάχες απαιτούν ταχύτητα και δύναμη θα μπορεί να μετατρέπεται σε λύκο (Lupus form). Η τρίτη και ισχυρότερη μορφή του, αυτή του λυκάνθρωπου (Crinos form), του δίνει τη δυνατότητα να καταστρέψει οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*