Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα πλάνα από ακυκλοφόρητο Simpsons video game του Dreamcast (video)

Μια έκπληξη περίμενε όσους ακολουθούν το DreamcasticChannel στο YouTube, μιας και παρουσιάστηκε το tech demo ενός παιχνιδιού με τίτλο The Simpsons: Bug Squad, που χρονολογείται το 2000. Πρόκειται για μια παραγωγή της Red Lemon Studios και το εντυπωσιακό είναι το πόσο μοιάζουν τα γραφικά του με το στυλ του show. To demo βρέθηκε από ένα μέλος του Dreamcast-Talk forum σε ένα χαλασμένο dev-kit του Dreamcast και με καθοδήγηση από ειδικούς κατόρθωσε να το κάνει playable.

Φαίνεται ότι εκτός από το The Simpsons Game που λανσαρίστηκε το 2007 και αποτελούσε παρωδία της βιομηχανίας video games, h Fox είχε στα σκαριά ένα 3D game με πρωταγωνιστές τα μέλη της δημοφιλούς οικογένειας, που δυστυχώς ακολούθησε τον δρόμο του Sega Dreamcast.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*