Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα πλάνα από το ακυρωμένο Prince of Persia: Redemption του 2012

Αρκετοί χρήστες ανακάλυψαν ένα video με gameplay από το ακυρωμένο reboot του Prince of Persia ονόματι Prince of Persia: Redemption. Το video είχε ανέβει στο YouTube το 2012, ωστόσο πήρε δημοσιότητα 8 χρόνια μετά.

Επιπλέον, χρήστες ανακάλυψαν το LinkedIn profile του Christophe Prelot, ο οποίος δούλευε στην Ubisoft, στο οποίο αναγράφετε πως ο Cristophe δούλευε από τον Απρίλίο του 2010 μέχρι το 2011 ως 3D Level Artist απάνω σε ένα ακυρωμένο Prince of Persia το οποίο θα κυκλοφορούσε για το PlayStation 3, Xbox 360 και PC. Με αυτά τα στοιχεία και σε συνδυασμό με το ότι το video ανέβηκε ένα χρόνο μετά, αρκετοί πιστεύουν πως πρόκειται για τον ίδιο τίτλο.


Τέλος, το 2018, ο Assistant Technical Director της Ubisoft, Μarc-Andre Belleau άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το βίντεο ρωτώντας "Που βρήκαν αυτό το video;"

Δείτε το video παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*