Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα σπάνιο video από το Sega Sonic Kart 3DX

Ένα νέο video έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο που παρουσιάζει gameplay από το Sonic Kart 3DX, η τύχη του οποίου αγνοείται. Ακόμη και αν είστε μεγάλος θαυμαστή του μπλε σκαντζόχοιρου, υπάρχει πιθανότητα να μην έχετε ακούσει ποτέ το συγκεκριμένο παιχνίδι. Κυκλοφόρησε αρχικά για κινητά τηλέφωνα, ως μέρος της υπηρεσίας Sonic Cafe, κάπου το 2000. Η συγκεκριμένη υπηρεσία ήταν διαθέσιμη αποκλειστικά στην Ιαπωνία και αρκετά από τα παιχνίδια της δεν κυκλοφόρησαν ποτέ σε άλλη πλατφόρμα. Όταν έκλεισε μάλιστα, στα τέλη του 2000, οι περισσότεροι πίστευαν ότι χάθηκαν και όλα της τα παιχνίδια.

Ωστόσο, βρέθηκε video που αποδεικνύει ότι το Sonic Kart 3DX έχει διασωθεί και ενδεχομένως να μπορεί να παιχτεί μέσω κάποιου εξομοιωτή. Απολαύστε το παρακάτω video διάρκειας 18 λεπτών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*