Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα το χρονοδιάγραμμα βελτιώσεων του Epic Games Store

*
Η Epic Games αποκάλυψε το χρονοδιάγραμμα των βελτιώσεων και προσθηκών στο ψηφιακό της κατάστημα, για το 2019. Ήδη το τελευταίο διάστημα προστέθηκε ένα Store Search feature, Free Game Notification, Code Redemption improvements, Collections and Bundles, Offline mode, Pre-Loading και Regional Pricing. Τους επόμενους μήνες, η εταιρεία σκοπεύει να υιοθετήσει αναζητήσεις με βάση genre ή tag, την πραγματοποίηση βελτιώσεων στο Offline Mode, επανεξέταση του  Install Management “Under the Hood”, Store Video Hosting, επανασχεδιασμό της σελίδας του Store page, βελτίωση της υποστήριξης για DLC, προσθήκη/ ενεργοποίηση Cloud Saves, προσθήκη ελέγχων κατά την αγορά add-ons και βελτίωση του μεγέθους των patches. Επίσης μέσα στους 4 έως 6 μήνες που ακολουθούν, η Epic έχει ως στόχο την ενεργοποίηση των User Reviews και Wishlists, τη βελτίωση του Newsfeed και των Follow features, την προσθήκη επιπλέον τρόπων πληρωμής και νομισμάτων, παρακολούθηση του χρόνου που αφιερώνουν οι παίκτες στα παιχνίδια, υποστήριξη Mods και βελτιωσεις στη βιβλιοθήκη. Στους μακροπρόθεσμους στόχους βρίσκονται η προσθήκη Achievements, Shopping Cart, Direct Carrier Billing και η ενεργοποίηση Social features.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*