Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην 2Κ τα δικαιώματα publishing του NBA Playgrounds 2

*
H συμφωνία μεταξύ Mad Dog Games και Saber Interactive σχετικά με το publishing του NBA Playgrounds 2, έπαψε να υφίσταται. Πλέον το παιχνίδι μετονομάζεται σε NBA 2K Playgrounds 2 και την κυκλοφορία του έχει πλέον αναλάβει η 2K Sports που πρόσφατα υπέγραψε συμφωνία με την Saber Interactive. Από πλευράς Visual Concepts ο πρόεδρος Greg Thomas δήλωσε ότι το πρώτο NBA Playgrounds ήταν μια καταπληκτική επιστοφή στα χρόνια των arcade-action sports. Το νέο NBA 2K Playgrounds 2 θα δώσει νέα ώθηση στη δυναμική που έχει δημιουργηθεί, δίνοντας στους fans ένα νέο τρόπο να παίζουν με τους φίλους τους ανά τον κόσμο. Για λογαριασμό της Saber Interactive ο CEO Matt Karch καλωσόρισε και αυτός τη συμφωνία και δήλωσε ότι δεν βλέπει το πότε θα παρουσιάσει περισσότερη δράση από τον τίτλο. Το NBA 2K Playgrounds 2 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*