Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην Αθήνα οι τελικοί του League of Legends European Championship

*
Η RIOT Games ανακοίνωσε πως οι τελικοί του League of Legends European Championship (LEC) θα διοργανωθούν στην Αθήνα από τις 7 έως και τις 8 Σεπτεμβρίου. Το LEC ξεκίνησε τον Ιανουάριο και εξελίχθηκε γρήγορα στο πρωτάθλημα eSports με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Ευρώπη. Το 2019 υπήρξε μια εμβληματική χρονιά για το χώρο των ευρωπαϊκών eSports, με την ισπανική ομάδα G2 να κυριαρχεί στο διεθνές τουρνουά Mid-Season Invitational το Μάιο.

Στους τελικούς του Spring Split συμμετείχαν 20.000 οπαδοί των eSports, φέρνοντας έσοδα άνω των 2 εκατομμύριων ευρώ στην τοπική οικονομία του Ρότερνταμ σε δύο ημέρες, ενώ το 87% των επισκεπτών προήλθαν εκτός της πόλης, από πολύ μακρινά μέρη όσο η Νότια Κορέα, η Κίνα και το Περού. Τώρα, η μάχη του LEC μεταφέρεται στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Γκάλης», στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο της Αθήνας.




Στην εκδήλωση θα φιλοξενηθεί και ένας εκθεσιακός χώρος επίδειξης, σε συνεργασία με τους χορηγούς Lion Cereal, Tchibo και Warner Music και πάνω από 20 ακόμα συνεργάτες, με μια σειρά από συναρπαστικές εμπειρίες, όπως συναντήσεις με ομάδες του LEC και επαγγελματίες παίκτες, συμμετοχή σε διασκεδαστικές δραστηριότητες, cosplay και πολλά άλλα. Πριν και μετά από τους συναρπαστικούς ζωντανούς αγώνες, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολλά λάφυρα από τον κόσμο του League of Legends στον περιβάλλοντα χώρο.

Τα εισιτήρια διατίθενται για αγορά μέσω διαδικτύου και σε επιλεγμένα Καταστήματα Public και Πρακτορεία ΟΠΑΠ σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή σε κατόχους εισιτηρίων στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στις 11:00 ώρα Ελλάδας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • League of Legends
    • 12+ pegi 12+
      • 8.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (25)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://eune.leagueoflegends.com/ FOLLOWERS 6 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*