Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην Ευρώπη το Project Nimbus: Code Mirai

*
Μετά την κυκλοφορία του στην Ιαπωνία το Νοέμβριο του 2017, το mecha space shooter Project Nimbus: Code Mirai πρόκειται να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη για το PlayStation 4. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν η KISS Publishing, η GameTomo και η GameCrafterTeam, αυτό θα πραγματοποιηθεί σε ψηφιακή μορφή, μέσω του PlayStation Store στις 11 Απριλίου. To παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από τα Gundam, Macross και τη σειρά Ace Combat. Η ιστορία του είναι επική και καλύπτει πολλές φατρίες και περιοχές. Οι παίκτες θα πετάξουν με διάφορα Battle Frames, φορτωμένα με πυραύλους, ενεργειακά blades, psychodrones, κανόνια και πολλά άλλα, έχοντας ως αποστολή να πολεμήσουν τους εχθρούς όπου και αν τους πετύχουν. Σε πόλεις, σε ωκεανούς, ακόμα και στο διάστημα. Μέσω του παρακάτω trailer μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*