Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην Ιαπωνία στρέφει το ενδιαφέρον της για εξαγορά studios η Microsoft

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, η Microsoft έχει ήδη προσεγγίσει αρκετά ιαπωνικά studios για να συζητήσει το ενδεχόμενο εξαγοράς τους και προσθήκης στα Xbox Game Studios. Η αμερικανική εταιρεία γνωρίζει πως η Ιαπωνία είναι μια πονεμένη υπόθεση για την ίδια και το Xbox τα τελευταία χρόνια και σίγουρα θέλει να βελτιώσει τη θέση της εκεί. Ταυτόχρονα γνωρίζει την αγάπη που έχει η παγκόσμια κοινότητα για πολλές ιαπωνικές αγορές και σίγουρα θέλει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη θέση της με πιο…ιαπωνικές παραγωγές που θα προσφέρονται πλέον ως Xbox Game Studios’ games. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο, ωστόσο το ότι έρχεται αυτή τη στιγμή στο φως της δημοσιότητας, μαρτυρά πολλά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*