Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην κορυφή της Αγγλίας το MGS 5: The Phantom Pain

Το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση των charts του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ, όσον αφορά στην επιλογή format, το PS4 κυριάρχησε με 72% των συνολικών πωλήσεων. Στη συνέχεια ακολουθούν το Xbox One με 22%, το PS3 με 3% και το Xbox 360 με μόλις 2%. Στη δεύτερη θέση (των charts) βρέθηκε το Mad Max, το οποίο αποτελεί ακόμα μία σημαντική κυκλοφορία για την εβδομάδα που πέρασε, ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνουν τα Gears of War: Ultimate Edition (3η θέση), Until Dawn (4η) και Disney Infinity 3.0 (5η). Αξίζει να σημειωθεί ότι το The Phantom Pain είναι μόλις ο τρίτος ταχύτερος τίτλος σε πωλήσεις (για την αγορά της Αγγλίας) για το 2015, πίσω από τα Batman: Arkham Knight και The Witcher 3: Wild Hunt.



Αναλυτικά, οι 10 πρώτοι τίτλοι σε πωλήσεις για την εβδομάδα που πέρασε είναι οι εξής:
1. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
2. Mad Max
3. Gears of War: Ultimate Edition
4. Until Dawn
5. Disney Infinity 3.0
6. Grand Theft Auto V
7. LEGO Jurassic World
8. Minecraft: PlayStation Edition
9. Minecraft: Xbox Edition
10. Batman: Arkham Knight


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Snake Eater
    • καλα κ εδω παιζει να εχει κανει πολυ καλες πωλησεις...σε 2 public π περασα αυτες τις μερες εχει εξαντληθει για το ps4...(k h collecto'rs αλλα ετσι κ αλλιως θα φερνανε λιγες)

    • petroscy13
    • Καλα με τετοιες αναλογιες στις πωλησεις ειναι να απορεις γιατι το εκαναν Multiplatform.... Τεσπα παιχνιδαρα με τα ολα τις το metal gear οπως και το κρυφο διαμαντι τησ λίστας το until dawn !!! Περιμένουμε review !!

    • Scott_Pilgrim
    • MGSV, Mad Max, Until Dawn. Noμίζω πως το καλοκαίρι έκλεισε πάρα πολύ καλά και χαίρομαι που όλα είναι πολύ ψηλά στις θέσεις πωλήσεων. Παρέλειψα GoW καθώς μιλάμε για remaster και όχι για φρέσκο τίτλο χωρίς να αναιρεί το πόσο καλή κυκλοφορία παραμένει για κάποιους.

*