Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην κορυφή των UK Charts το Aliens: Fireteam Elite

*
Το Aliens: Fireteam Elite βρέθηκε στην κορυφή των UK Charts την εβδομάδα που πέρασε και είναι ο πρώτος τίτλος της Focus Home Interactive που καταφέρνει κάτι τέτοιο τα τελευταία τρία χρόνια. Η πίτα των πωλήσεων μοιράστηκε ως εξής: PlayStation 5- 42%, Xbox Series X, Xbox Series S- 31% και PlayStation 4- 27%. Μάλιστα πούλησε περισσότερα από τα διπλά αντίτυπα, σε σχέση με το Mario Kart 8: Deluxe, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Το Ghost of Tsushima: Director's Cut, έπεσε από την 1η στην 9η θέση, με τις πωλήσεις του να πέφτουν στο 50% συγκριτικά με μια εβδομάδα πριν. Περνώντας σε άλλες νέες κυκλοφορίες, το No More Heroes 3, αποκλειστικότητα του Nintendo Switch έφτασε μέχρι το 16ο σκαλοπάτι της κατάταξης. Αναλυτικά:

1. Aliens: Fireteam Elite
2. Mario Kart 8: Deluxe
3. Minecraft
4. Grand Theft Auto 5
5. Spider-Man: Miles Morales
6. FIFA 21
7. Animal Crossing: New Horizons
8. Marvel's Avengers
9. Ghost of Tsushima: Director's Cut
10. The Last of Us: Part II


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*