Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην ομάδα του PlayStation ο πρώην επικεφαλής περιεχομένου του Apple Arcade

*
H Sony Interactive Entertainment προσέλαβε τον πρώην επικεφαλής περιεχομένου του Apple Arcade, Nicola Sebastiani, στην προσπάθειά της να προσεγγίσει το κοινό των φορητών συσκευών. Ο Sebastiani φαίνεται να έχει ενταχθεί στην ομάδα του PlayStation από τον Ιούλιο και μετά από 8 χρόνια στην Apple, όπως σημειώνει και στο προσωπικό του προφίλ στο LinkedIn. Στην πορεία του στην Apple ήταν επικεφαλής του game business management για το App Store και επικεφαλής του τμήματος περιεχομένου του Apple Arcade. Η θέση στην Sony φαίνεται πως είχε ανοίξει εδώ και καιρό, ενώ μια σχετική αγγελία δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο. Ο Sebastiani θα εργαστεί από τα γραφεία της εταιρείας σε San Mateo ή Los Angeles και θα «χτίσει» ένα πλάνο για τα επόμενα 3-5 χρόνια. Υπενθυμίζεται πως η Sony έχει τονίσει πως θέλει να φέρει δημοφιλή IP της στα κινητά από την τρέχουσα οικονομική χρονιά που ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*