Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην πανέμορφη Chongqing μάς μεταφέρει το νέο trailer του Hitman III

Η IO Interactive δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Hitman III, όπου παρουσιάζεται η κινεζική περιοχή Chongqing. Στην βροχερή, φωτισμένη από λάμπες neon, πυκνοκατοικημένη πόλη, θα διαδραματιστεί μία νέα αποστολή του Agent 47 και επιπλέον η Chongqing αποτελεί τον κατάλληλο προοριμό για να γίνει επίδειξη των τεχνολογικών βελτιώσεων στη σειρά.

Βασιζόμενο στην Glacier engine της IO Interactive, το Hitman III θα τρέχει σε 4K και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με υποστήριξη HDR στα συστήματα επόμενης γενιάς. Ακόμα η τεχνολογία crowd της Glacier engine επιτρέπει την ταυτόχρονη εμφάνιση στην οθόνη έως και 300 NPCs. Σημειώνεται ότι οι παίκτες θα μπορούν να εισάγουν τοποθεσίες από προηγούμενα παιχνίδια της τριλογίας, που έχουν ήδη στην κατοχή τους, και ετσι να έχουν πρόσβαση σε 20 επίπεδα από ένα και μόνο σημείο.


Το Hitman III θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store) και Google Stadia στις 20 Ιανουαρίου 2021. Τέλος, οι κάτοχοι Nintendo Switch θα έχουν πρόσβαση στο Hitman III – Cloud Version.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*