Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην πρώτη θέση των UK charts το Red Dead Redemption 2

*
Όπως ήταν αναμενόμενο, το Red Dead Redemption 2 βρέθηκε στην κορυφή των UK charts την εβδομάδα που πέρασε. Πέρα από τη Rockstar, την ικανοποίησή της δεν μπορεί να κρύψει και η Sony, με δεδομένο ότι το 68% των φυσικών πωλήσεων του τίτλου αφορούν την έκδοση για PlayStation 4. Παρόλα αυτά, το Red Dead Redemption 2 δεν κατόρθωσε να πάρει τη θέση του FIFA 19, σχετικά με το παιχνίδι με το καλύτερο λανσάρισμα μέσα στο 2018. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει κάποια έκπληξη μέσα στην πρώτη δεκάδα, με το Call of Duty: Black Ops 4 να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, το FIFA 19 την τρίτη και το Forza Horizon 4 να συνεχίζει να παραμένει ψηλά και πιο συγκεκριμένα στην τέταρτη θέση. Αναλυτικά:



1. Red Dead Redemption 2
2. Call of Duty: Black Ops 4
3. FIFA 19
4. Forza Horizon 4
5. Assassin's Creed Odyssey
6. Marvel's Spider-Man
7. LEGO DC Super-Villains
8. Super Mario Party
9. Shadow of the Tomb Raider
10. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Παρόλο που δεν έχω παίξει το Red Dead Redemption και δεν είμαι οπαδός της σειράς Grand Theft Auto και της σειράς (όπως φαίνεται ότι θα γίνει) Red Dead Redemption (που είμαι άδικος μια και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη) θα τολμήσω να κάνω δύο προβλέψεις.
      Αυτές είναι οι εξής:
      1) Το Red Dead Redemption 2 θα παραμείνει για πάρα πολύ καιρό στην πρώτη θέση, και μάλλον θα είναι εκεϊ μέχρι το τέλος του χρόνου (εκτός απροόπτου).
      2) Και η δεύτερη πρόβλεψη είναι ότι στις 26 Οκτωβρίου 2018 κυκλοφόρησε το game της χρονιάς. Πιστεύω ότι το Red Dead Redemption 2 θα είναι το game του 2018 και μάλλον θα σαρώσει όλα τα βραβεία. Αυτό φάνηκε από όσες κριτικές διάβασα.
      Οι άνθρωποι στη Rockstar Games κάνανε πάλι το θαύμα τους!

*