Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην τελική ευθεία για το 3ο Gaming Festival

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η εταιρία Imagine More δίνει δυνατά το «παρών», διοργανώνοντας το μεγαλύτερο gaming event στην χώρα μας. Το 3ο Gaming Festival έχει ως στόχο την ενημέρωση όλης της gaming κοινότητας με τις Top κυκλοφορίες της σεζόν. Οι εταιρίες Sony, Microsoft, Sony Mobile, Samsung, Ben Q, Logitech, Razer, CD Media, 2K, EA, Ubisoft, Namco Bandai, Enarxis Dynamic, Zegetron, IGE κ.α. θα είναι εκεί για να μας ταξιδέψουν στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming, μέσα από τις νέες hardware και software παρουσιάσεις προϊόντων για τη νέα χρονιά, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για δοκιμή. Πάνω από 100.000 gamers -και όχι μόνο- πρόκειται να κατακλύσουν το The Mall Athens (Μαρούσι, στάση Νερατζιώτισσα) κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και πιο συγκεκριμένα από τις 19 Δεκεμβρίου έως 11 Ιανουαρίου, στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεν θα μπορούσαν να λείψουν τουρνουά, events και happenings που θα κάνουν αυτές τις ημέρες ακόμα πιο διασκεδαστικές.



Τουρνουά θα πραγματοποιηθούν σχεδόν όλες τις ημέρες του Gaming Festival και χιλιάδες μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να αναμετρηθούν με άλλους gamers, να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους, αλλά κυρίως να διασκεδάσουν. Ακολουθούν αναλυτικά τα τουρνουά που θα λάβουν χώρα στο 3ο Gaming Festival.

Pro Evolution Soccer 2015 (1vs1)
2K NBA (1vs1)
League of Legends 1vs1
League of Legends 2vs2
League of Legends 5vs5
Hearthstone 1vs1
Hearthstone 3vs3
Counterstrike Global Offensive 5vs5

Δυνατές μουσικές πρόκειται να μας ξεσηκώσουν καθ’ όλη την διάρκεια του Gaming Festival με Guest Dj’s, δίνοντας ένα ακόμα πιο χαρούμενο κλίμα για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του gaming, ενώ πλούσια δώρα (multiplatform κυκλοφορίες και gaming gear) θα δοθούν στους νικητές και στους συμμετέχοντες. Από μία τέτοια διοργάνωση δε θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο ποτό των gamers, το MILKO, το οποίο είναι ο αποκλειστικός χορηγός του φεστιβάλ. Μέσα από ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι NBA2K και να διαγωνιστούν στο μεγάλο τελικό, να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες υπό την καθοδήγηση των cheerleaders και να απολαύσουν Μilko shots. Τα δώρα των χορηγών θα αναρτηθούν αναλυτικά σε λίγες ημέρες. Πληροφορίες σχετικά με τα τουρνουά και τις εγγραφές, θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες στην επίσημη ηλεκτρονική σελίδα και στην επίσημη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*