Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην ώρα του θα κυκλοφορήσει το Xbox Series X, ενδεχόμενο καθυστέρησης για τα games

*
O Phil Spencer μίλησε στο CNBC για το λανσάρισμα του Xbox Series X και το πόσο οι εξελίξεις με τον κορονοϊό μπορούν να καθυστερήσουν τα πράγματα. Ο επικεφαλής του Xbox τόνισε πως η κονσόλα αναμένεται να μην αργήσει να φτάσει στα ράφια, ωστόσο η ανάπτυξη των videogames είναι αυτή τη στιγμή γεμάτη ερωτηματικά, ειδικά από τη στιγμή που οι περισσότεροι developers εργάζονται εδώ και εβδομάδες από το σπίτι τους. Ο Phil Spencer σημείωσε πως «οι ομάδες κάνουν πολύ καλή δουλειά για να κρατούν τα του hardware στο προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα. Κατά γενική ομολογία είμαστε εκεί που θέλαμε να είμαστε. Μικρό ενδεχόμενο για καθυστερήσεις υπάρχει στα παιχνίδια. Το game production είναι άλλη ιστορία και προέχει η ασφάλεια των συνεργατών μας».

Προς το παρόν δεν έχουμε κάτι παραπάνω από το «εορταστική περίοδος 2020» για την κυκλοφορία του Xbox Series X και μένει να δούμε αν θα μάθουμε περισσότερα στο Inside Xbox της Πέμπτης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*