Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 10 Αυγούστου η κυκλοφορία του Black Book (trailer)

Η HypeTrain και η Morteshka ανακοίνωσαν πως το card-based RPG adventure game Black Book θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) στις 10 Αυγούστου. Για όσους ενδιαφέρονται, διαθέσιμος είναι ο πρόλογος του παιχνιδιού για Xbox One και PC.

Σύμφωνα με την περιγραφή του παιχνιδιού, η ιστορία ακολουθεί την νεαρή Vasilisa, η οποία αντί να γίνει μάγισσα - όπως όριζε το πεπρωμένο της - παντρεύτηκε τον άνδρα που αγαπά. Η περιπέτεια της ξεκινά όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο αγαπημένος της πεθαίνει. Η ίδια αναζητά το Black Book, ένα δεμονικό βιβλίο το οποίο πραγματοποιεί όλες ευχές σε αυτόν που θα λύσει τα 7 seals του. Καθ'ολή την διάρκεια της αναζήτησης, η Vasilisa θα έρθει αντιμέτωπη με δαίμονες και άλλα μυθικά τέρατα της σλαβικής ιστορίας.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*