Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 10 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του Football Manager 2018

Όπως ανακοίνωσε η Sega, το Football Manager 2018 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου. Επιπλέον σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τη developer Sports Interactive, τα πρώτα πλάνα από το gameplay πρόκειται να αποκαλυφθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου και επιβεβαιώθηκε ότι όλες οι εκδόσεις του παιχνιδιού, δηλαδή το Football Manager 2018 για PC, Mac και Linux, το Football Manager Touch 2018 για PC, Mac, Linux, iOS και Android και το Football Manager Mobile 2018 για iOS και Android πρόκειται να λανσαριστούν ταυτόχρονα. Όσοι προβούν σε αγορά πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, θα έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι μέσω μιας beta έκδοσης και θα μπορούν να μεταφέρουν την πρόοδό τους στην πλήρη. Ακόμα θα υπάρχει το λεγόμενο ως "Contract Extension Bonus", δηλαδή έκπτωση 25% για όσους έχουν ήδη το Football Manager 2017 στη Steam Library τους και αγοράσουν το Football Manager 2018 πριν τις 9 Οκτωβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*