Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 12 Αυγούστου η κυκλοφορία του The Plane Effect (trailer)

Η PQube, η Studio Kiku και η Innovina Interactive ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Plane Effect. Το δυστοπικό puzzle adventure game που θα γίνει διαθέσιμο στις 12 Αυγούστου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC (Steam).

Πρωταγωνιστής του The Plane Effect είναι ο Solo, ένας μοναχικός υπάλληλος γραφείου, που έχοντας περάσει την τελευταία του ημέρα στη δουλειά, έφτασε η ώρα να επιστρέψει στην οικογένειά του. Έτσι πιστεύει τουλάχιστο. Από όσο θυμάται, έχει σύζυγο και παιδί που τον περιμένουν.


Παιχνιδίζοντας με την πραγματικότητα και παραμορφώνοντας την ισορροπία του χρόνου και του χώρου, ο Solo παλεύει με τις αντιξοότητες, σε έναν κόσμο ξεχωριστής αισθητικής, όπως αυτός του The Plane Effect. Ο πρωταγωνιστής θα αναγκαστεί να περάσει από δύσκολα μονοπάτια και θα δοκιμαστεί από μία σειρά γεγονότων. Τότε θα χρειαστεί τη λογική του για να ξεπεράσει τον παραλογισμό που συνεχώς αυξάνεται γύρω του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*