Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 12 Αυγούστου ξεκινάει η open beta του Back 4 Blood (trailer)

Η Warner Bros. Interactive και η Turtle Rock Studios ανακοίνωσαν ότι η open beta του Back 4 Blood θα τρέξεια από τις 12 έως και τις 16 Αυγούστου. Επιπλέον, όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα αποκτήσουν πρόσβαση μία ακόμα περίοδο, από 5 έως και 9 Αυγούστου.

Στο Back 4 Blood καλείστε να συνεργαστείτε με τους συμπαίκτες με σκοπό την επιβίωση. Βρίσκεστε σε έναν καταστροφικό πόλεμο με τους Ridden, οι οποίοι αποτελούν το αποτέλεσμα ενός θανάσιμου παράσιτου που κατάφερε να μετατρέψει ανθρώπους σε τέρατα. Το μέλλον της ανθρωπότητας στηρίζεται σε εσάς και τους φίλους σας, καθώς απώτερος σκοπός σας δεν θα είναι άλλος από την εξάλειψη των Ridden.


Το Back 4 Blood πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*