Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες
Όπως ανακοίνωσε η Atlus, το Attack on Titan: Humanity in Chains πρόκειται να λανσαριστεί για το Nintendo 3DS μέσω του Nintendo eShop στη Β. Αμερική στις 12 Μαΐου και όσοι θέλουν να το αποκτήσουν θα πρέπει πρώτα να καταβάλουν $39.99. Στη ψηφιακή διανομή θα περιλαμβάνεται ένα theme για τη φορητή κονσόλα της ιαπωνικής εταρείας, το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για όσους αγοράσουν το παιχνίδι και δεν θα πωλείται χωριστά. Δυστυχώς, η κυκλοφορία του παιχνιδιού στην Ευρώπη θα καθυστερήσει λίγο, γεγονός που οφείλεται σε απαιτήσεις για δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, βάσει τον οποίων η Atlus είναι υποχρεωμένη να μετονομάσει το παιχνίδι σε Shingeki no Kyojin: Humanity in Chains, όπως ακριβώς δηλαδή είναι ο ιαπωνικός του τίτλος. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα νέο “Characters” trailer για το παιχνίδι.
Όπως ανακοίνωσε η Atlus, το Attack on Titan: Humanity in Chains πρόκειται να λανσαριστεί για το Nintendo 3DS μέσω του Nintendo eShop στη Β. Αμερική στις 12 Μαΐου
Πάλι θα φάμε delay.. Τουλάχιστον θα έχουμε καλύτερο τίτλο!!!