Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 12 Μαΐου η κυκλοφορία του Retro Machina (trailer)

Η Super.com και η Orbit Studio ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Retro Machina. Το ρετρό και ταυτόχρονα φουτουριστικό action puzzle adventure θα γίνει διαθέσιμο στις 12 Ιανουαρίου 2021, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις 4 ξεχωριστές περιοχές που προσφέρει ο τίτλος, με μοναδικά puzzles, προκλήσεις αλλά και μάχες. Ως μοναδικός επιζών της Endeavour City, αλλά με την δυνατότητα να ελέγχει τις υπόλοιπες μηχανές της πόλης, ο πρωταγωνιστής, προσπαθεί να βρει ζωή μέσα στα συντρίμμια. Το περιβάλλον του παιχνιδιού είναι σχεδιασμένο με το χέρι και βαθιά επηρεασμένο από την δουλειά καταξιωμένων συγγραφέων όπως οι Isaac Asimov, Arthur C. Clarke και Jacque Fresco.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*