Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 14 Δεκεμβρίου το Fatesworn expansion του Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (trailer)

Η THQ Nordic και η KAIKO ανακοίνωσαν πως το Fatesworn expansion του Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning θα λανσαριστεί για PlayStation 4, Xbox One και PC στις 14 Δεκεμβρίου 2021 στην τιμή των €19,99. Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας του expansion για Nintendo Switch. Επιπλέον, διαθέσιμη θα γίνει και η Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fate Edition που θα περιλαμβάνει και το base game και το expansion. Η τιμή της έχει οριστεί στα €54,99.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ιστορία μεταφέρετε σε ένα νέο κόσμο με όνομα Mithros γεμάτο βουνά και χιόνια. Θα έχει διάρκεια περίπου έξι ώρες και θα δώσει ένα οριστικό τέλος στο παιχνίδι, με αρκετούς χαρακτήρες να πραγματοποιούν την επιστροφή τους και νέους να κάνουν το ντεμπούτο τους. Πάνω από 25 νέα dungeons θα προστεθούν, 21 νέα όπλα, accessories, sidequests καθώς ένα νέο Chaos gameplay mechanic. Το level cap θα ανέβει στο 50.

Το Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020.


Δείτε παρακάτω το νέο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*