Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 14 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του The Alien Cube (trailer)

O Alessandro Guzzo ανακοίνωσε ότι το horror adventure The Alien Cube θα κυκλοφορήσει για PC στις 14 Οκτωβρίου 2021. Το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από τους μύθους του Lovecraft και η δημιουργία του έχει βασιστεί στην CRYENGINE. Πρωταγωνιστής είναι ο Arthur, ένας μοναχικός άνδρας, η ζωή του οποίου θα αλλάξει δραματικά και μάλιστα πολύ σύντομα.

Οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν τρομακτικές τοποθεσίες και να επιβιώσουν σε εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η επίλυση γρίφων αποτελεί σημαντικό κομμάτι του gameplay και είναι ένας παράγοντας που θα συμβάλει σημαντικά στην επίλυση των μυστηρίων. Επιπλέον θα κληθείς να αποκαλύψεις το παρελθόν του θείου του Arthur, o οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής του The Land of Pain, αλλά και να εντοπίσεις τη σύνδεση ανάμεσα στα δύο παιχνίδια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*