Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 15 Δεκεμβρίου η προσθήκη του The New War DLC στο Warframe (trailer)

Στις 15 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το cinematic story expansion The New War του free-to-play sci-fi shooter Warframe, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Σύμφωνα με τη developer Digital Extremes, πρόκειται για το μεγαλύτερο narrative expansion του παιχνιδιού μέχρι σήμερα. Αφηγείται μία μαζική εισβολή των Sentient μέσα από τρία κεφάλαια, μεταφέροντας τους παίκτες σε 16 πλανήτες και τρεις ανοικτούς κόσμους. Τα γεγονότα διαδραματίζονται μέσα από τα μάτια πολλαπλών χαρακτήρων, όπως ένα Grineer Lancer με την ονομασία Kahl-175, ο Veso- μηχανικός της Corpus και ο Conclave Master Teshin.

Η πρόσβαση στο The New War προϋποθέτει ότι οι παίκτες έχουν ολοκληρώσει τις αποστολές Natah, The Second Dream, The War Within, Chains of Harrow, Apostasy Prologue, The Sacrifice, Chimera Prologue, Erra, The Maker, Rising Tide και Heart of Deimos. Επιπλέον θα πρέπει να έχουν δημιουργήσει ένα Archwing, να έχουν αγοράσει ή δημιουργήσει ένα Railjack και Necramech και να έχουν ξεκλειδώσει έναν Operator. Αυτό σημαίνει ότι οι νέοι παίκτες έχουν αρκετό δρόμο μέχρι να μπορέσουν να ασχοληθούν με το επερχόμενο expansion. Τέλος, στις 15 Δεκεμβρίου θα κάνει την εμφάνισή του ένα Caliban - νέο υβρίδιο Sentient-Warframe, που θα ανεβάσει τον συνολικό αριθμό των Warframes σε 48, συν νέα customisations, όπλα και accessories.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*