Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 15 Νοεμβρίου το Xbox 20th Anniversary Celebration broadcast

*
Η Microsoft ανακοίνωσε το Xbox 20th Anniversary Celebration broadcast. Θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου 2021 και θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω YouTube, Twitch, Twitter, και Facebook.

"Στις 15 Νοεβρίου σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας την 20η επέπειο του Xbox και του Halo με ένα ιδιαίτερο, ψηφιακό broadcast για τους fans σε όλο τον κόσμο", αναφέρει σε post του στο Xbox Wire ο Matt Booty, επικεφαλής των Xbox Game Studios. "Μπορεί να μην ανακοινώσουμε κάποιο νέο παιχνίδι, όμως αυτό το επετειακό broadcast θα είναι μια αναδρομή στα 20 χρόνια του 20. Σύντομα θα ανακοινώσουμε περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι", συμπλήρωσε ο Booty.


To πρώτο Xbox κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*