Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 16 Απριλίου ξεκινά το Early Access του Dreams

*
Η αναμονή για όσους περιμένουν να παίξουν το Dreams φτάνει στο τέλος της, μιας και στις 16 Απριλίου θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε έναν ψηφιακό client που θα σας δίνει πρόσβαση σε αρκετά εργαλεία και μέρη του παιχνιδιού. Λέμε αρκετά κι όχι όλα επειδή, για παράδειγμα, θα λείπει το Story Mode, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν θα μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε ό,τι μπορεί να έχετε φανταστεί. Ο studio director, Siobhan Reddy δήλωσε: "Δουλεύουμε πάνω στο Dreams εδώ και πολύ καιρό και ο πυρήνας του παιχνιδιού, το δημιουργικό κομμάτι, είναι έτοιμο. Είναι τόσα πολλά τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε με το Dreams, για αρχή όμως, θέλουμε τους παίχτες να μπορούν να δουν τις δημιουργίες τους στις τηλεοράσεις τους και να έχουν διαθέσιμα όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν παιχνίδια ή ιστορίες ή τέχνη ή μουσική". Ο συγκεκριμένος client θα κοστίζει €29,99 στο PlayStation Store σε περιορισμένα αντίτυπα, με την εταιρία να καθησυχάζει πως λογικά δεν θα υπάρξει θέμα και θα μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. Κάθε ένας client θα αναβαθμιστεί στην ολοκληρωμένη έκδοση του παιχνιδιού, όταν αυτή κυκλοφορήσει, ενώ σε αυτήν την φάση δεν θα υπάρχει υποστήριξη για το PlayStation VR. Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί πως δεν υπάρχει κανένας νομικός περιορισμός στο κομμάτι του sharing, κάτι που σημαίνει πως άπαξ και δημιουργήσετε κάτι, έχετε κάθε δικαίωμα να το μοιραστείτε με τον έξω κόσμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Media Molecule

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*