Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 17 Μαΐου η κυκλοφορία του Two Point Campus (trailer)

Η Sega και η Two Point Studios ανακοίνωσαν πως το Two Point Campus θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam στις 17 Μαΐου 2022. Επιπλέον, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass για κονσόλες και PC.

Μετά την επιτυχία του Two Point Hospital, η Two Point Studios επιστρέφει αυτή την φορά με ένα νέο τίτλο όπου οι παίκτες καλούνται να διαχειριστούν ένα πανεπιστήμιο. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, έτσι και στο Two Point Campus υπάρχουν μερικά twists. Αντί για 'κανονικές' σπουδές, οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα όπως το Knight School (ιππότες) και το Salivatory Gastronomy (οι μαθητές φτιάχνουν γιγάντια φαγητά).

Δείτε παρακάτω το νέο επίσημο trailer:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*