Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 17 Φεβρουαρίου η closed beta του Roller Champions (trailer)

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι η closed beta του Roller Champions θα είναι διαθέσιμη από τις 17 Φεβρουαρίου έως και την 1η Μαρτίου 2021, για PlayStation 4, Xbox One και PC. Η πρώιμη έκδοση του παιχνιδιού θα γίνει διαθέσιμη αποκλειστικά στην ευρωπαϊκή αγορά και σε συγκεκριμένες χώρες, στις οποίες περιλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή στο site του παιχνιδιού, ενώ απαιτείται έγκυρος λογαριασμός της Ubisfot. Στη συνέχεια θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης και θα μπορείτε να κάνετε λήψη του παιχνιδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να παίξετε μαζί με τους φίλους σας, εάν δηλώσουν και εκείνοι συμμετοχή στην closed beta.


Το Roller Champions θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021 για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC και κινητά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*