Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 18 Νοεμβρίου 2021 η κυκλοφορία των Bloodrayne:ReVamped και Bloodrayne 2:ReVamped

*
Όπως έκαναν γνωστό με ανακοίνωση τους η Ziggurat Interactive και Big Boat Interactive, τα BloodRayne:ReVamped και BloodRayne 2: ReVamped θα κυκλοφορήσουν για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch στις 18 Νοεμβρίου 2021.

Η γνωστή σειρά επιστρέφει μετά την αρχική της κυκλοφορία το 2002 και την συνέχεια της το 2003. Πρωταγωνίστρια είναι η Rayne, μισή-βρικόλακας. Προσπαθεί να αποτρέψει τα σχέδια των Ναζί για την κατάκτηση του κόσμου και θέλει ταυτόχρονα να μάθει περισσότερα για το παρελθόν της.


Οι εκδόσεις για τις κονσόλες θα προσφέρουν ανάλυση μέχρι 4Κ σε όσες το υποστηρίζουν και αναβάθμιση στα cinematic videos, ενώ θα υπάρχουν βελτιώσεις στον φωτισμό, στις σκιές, στο νερό, στο περιβάλλον και στις αντανακλάσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*