Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 19 Αυγούστου το SMITE για Xbox One

Στις 19 Αυγούστου αναμένεται η κυκλοφορία του SMITE για τους κατόχους του Xbox One, όπως ανακοίνωσε η Hi-Rez Studios. Το δημοφιλές ΜΟΒΑ βρίσκεται εδώ και ένα μήνα σε φάση open beta, κάτι που σημαίνει ότι οι νέοι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με ορισμένους έμπειρους βετεράνους. Ωστόσο όσοι χρειαστούν μια επιπλέον βοήθεια, θα πρέπει να στραφούν στη λύση των Founder’s Pack και Account Merging, τα οποία θα παραμείνουν διαθέσιμα μέχρι το τέλος του μήνα.



Ο τίτλος είναι διαθέσιμος επίσης για PC (εξ ου και το Account Merging) και έχει ήδη προσελκύσει 10 εκατομμύρια παίκτες, με την Hi-Rez να το γιορτάζει, αλλά και να επικεντρώνεται στο κομμάτι των eSports πραγματοποιώντας τουρνουά με έπαθλο 1 εκατομμύριο δολάρια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*