Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 20 Αυγούστου η κυκλοφορία του Ghost of Tsushima: Director’s Cut σε PS5 και PS4 (trailer)

H Sony ανακοίνωσε ότι το Ghost of Tsushima Director’s Cut θα κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου 2021, για PlayStation 4 και PlayStation 5. Πέρα από τον original τίτλο, οι παίκτες θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια νέα περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Jin αλλά και μια σειρά από ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Η νέα περιπέτεια θα διαδραματίζεται στο νησί Iki με τον Jin να καταφτάνει σε αυτό προκειμένου να διερευνήσει τις φήμες περί παρουσίας Μογγόλων στρατιωτών. Σύντομα όμως θα μπλεχτεί σε μια σειρά από καταστάσεις με προσωπικό υπόβαθρο, που θα τον αναγκάσουν να ζήσει ξανά τραυματικές στιγμές του παρελθόντος. Και στις δύο πλατφόρμες, το Director’s Cut θα προσφέρει νέοα Trophies.


Οι κάτοχοι του PlayStation 5 θα έχουν πρόσβαση σε νέες αποκλειστικές λειτουργίες. Πρώτα απ' όλα έχει επιλυθεί το πρόβλημα με το lip sync στο ιαπωνικό voice over, χάρη στη δυνατότητα της νέας κονσόλας για rendering των cinematics σε πραγματικό χρόνο. Ακόμα η εμπειρία των παικτών θα αναβαθμίζεται μέσω του haptic feedback, των adaptive triggers αλλά και του 3D audio. Οι χρόνοι φορτώματος θα είναι κατά πολύ μειωμένοι, θα υπάρχει επιλογή για ανάλυση 4Κ και ο ρυθμός ανανέωσης θα στοχεύει τα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.



Σε περίπτωση που ήδη έχετε το Ghost of Tsushima στο PS4, θα μπορέσετε να μεταφέρετε την πρόοδό σας στο PS5 και να συνεχίσετε ακριβώς από το σημείο που είχατε σταματήσει. Για τους νέους παίκτες, το Iki Island θα είναι διαθέσιμο από την αρχή του Act 2, αφότου έχετε φτάσει στην περιοχή Toyotama.


H έκδοση για PS5 θα κοστίζει €69,99 και εκείνη για PS4 €59,99. Μπορείτε να προπαραγγείλετε το upgrade στην έκδοση Director’s Cut γα το PS4, με κόστος €19,99. Σε περίπτωση που αγοράσετε το Director’s Cut για PS4, θα μπορέσετε ανά πάσα στιγμή να αναβαθμιστείτε στην έκδοση για PS5 πληρώνοντας €9,99. Τέλος η απευθείας αναβάθμιση από το original Ghost of Tsushima του PS4 στο Director’s Cut για PS5 θα σας στοιχίσει €29,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sucker Punch

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*