Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 20 Ιουνίου η κυκλοφορία του MotoGP 14

Όπως ανακοίνωσε η Milestone, το MotoGP 14 έρχεται σε εκδόσεις για PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 και PS Vita στις 20 Ιουνίου. Το νέο MotoGP θα διαθέτει βελτιώσεις τόσο στον οπτικό τομέα όσο και στα social χαρακτηριστικά, ενώ μεγάλο βάρος έχει δοθεί στον ήχο. Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση στην σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook, η επανασχεδιασμένη μηχανή γραφικών θα εισάγει νέα εφέ φωτισμού σε πραγματικό χρόνο τόσο στο PlayStation 4, αλλά και στα υπόλοιπα formats.



Το MotoGP 14 θα περιλαμβάνει λειτουργίες όπως τα Τime Attack και Real Events, όπου οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν σενάρια από διάφορες στιγμές της σεζόν 2013 του MotoGP Championship. Επίσης, το World Championship mode περιλαμβάνει ομάδες και αναβάτες των κατηγοριών Moto2 και Moto3 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της σεζόν 2014. Επιπλέον μέσα από το Grand Prix mode οι παίκτες θα μπορούν να προσαρμόζουν τις επιλογές του αγώνα. Όσοι προχωρήσουν σε προ-αγορά θα λάβουν ένα αποκλειστικό “pre-order gadget", το οποίο θα είναι διαφορετικό ανάλογα με τον έμπορο που θα διαθέτει το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • MotoGP 14
    • 3+ pegi 3+
      • 7.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (45)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://motogpvideogame.com/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • doa5
    • Δε νομίζω ότι θα υπάρξει άνθρωπος που θα αγοράσει ακόμα ένα έκτρωμα της εν λόγω εταιρείας, αρκετά ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ οι Ιταλοί τις όποιες (όλες) "σειρές" μηχανοκίνητου αθλητισμού ασχολήθηκαν μαζί τους με το να μας παραμυθιάζουνε για το πόσο τέλεια θα είναι κάθε φορά και τελικά το "κάθε φορά" να είναι και μια νέα απογοήτευση!!

    • lebron15
    • Αν και διαβάζω καθημερινά το site, ο λόγος που έκανα εγγραφή είναι το σχόλιο του doa5 και γιατί μπορεί να είναι παραπλανητικό για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με τη σειρά της milestone. Δεν ξέρω αν ο φίλος παραπάνω έχει παίξει ποτέ του το motogp13, εγώ αμφιβάλλω, ωστόσο αν το έχει κάνει θα ήθελα μετά χαράς να μου απαντήσει αν έχει παίξει ποτέ καλύτερο παιχνίδι για motogp από άλλη εταιρία. Έχω παίξει παιχνίδια motogp από τις THQ, Namco και Capcom και κανένα τους δε συγκρίνεται με αυτό της milestone όσον αφορά τον χειρισμό είτε σε arcade είτε σε simulation. Μπορεί το παιχνίδι να έχει μέτρια γραφικά και το career mode να είναι φτωχό αλλά από θέμα physics είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει ποτέ.

      Είμαι σίγουρος πως για το'14 θα υπάρξουν βελτιώσεις, αν κάποιος είναι fan του motogp θα το καταχαρεί.

    • doa5
    • @lebron15 έχω ΑΓΟΡΑΣΕΙ και παίξει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κυκλοφορεί σε μηχανοκίνητο αθλητισμό στις κονσόλες....μέχρι και στο vita το έπαιξα (ας είναι καλά βέβαια το Plus διαφορετικά θα έκλαιγα τα 39Ε που ζητάνε....) εάν εσένα σου αρέσει η σειρά MOTO GP της Milestone ποιος είμαι εγώ που θα σε πείσει για το αντίθετο....όμως δεν παύει να ΕΊΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι οι Ιταλοί μας "κοροιδευουν" κατάμουτρα......έχεις παίξει την σειρά WRC της ίδια εταιρείας? το MUD? αλήθεια για τα παιχνίδια που παίζεις πληρώνεις ή σου τα φέρνει ο "θείος"?

    • lebron15
    • Πρώτα απ'όλα συγγνώμη αν η προηγούμενη δημοσίευση μου ήταν κάπως επιθετική. Θα ήθελα πάντως να μου πεις ποιο παιχνίδι, ποιας εταιρίας βρήκες καλύτερο από αυτό της Milestone; Η πλάκα είναι πως πριν πάρει το MotoGP η Milestone είχε τα SBK και πάρα πολύς κόσμος προτιμούσε να παίζει SBK παρόλο που είναι θεσμός με λιγότερη αναγνωρισιμότητα και πολλοί ήθελαν η σειρά επιτέλους να πάει στη Milestone όπως και έγινε. Τα παιχνίδια ή τα αγοράζω ή τα δανείζομαι ή τα νοικιάζω, δεν είχα ποτέ τσιπαρισμένο μηχάνημα. Επειδή σε βλέπω πως επιμένεις για το WRC πιστεύω πως από εκεί σου έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση για τους Ιταλούς που μας κοριδεύουν κλπ. Ναι τα πρώτα WRC ήταν κακά, ειδικά το πρώτο ήταν χάλια, το 4 όμως είναι ένα ωραίο arcade παιχνιδάκι με μέτρια ικανοποιητικά γραφικά

      Στα του MotoGP ξανά πιστεύω πως η Milestone έχει εμπειρία χρόνων στον χώρο και πως έχει καταφέρει να φτιάξει ό,τι καλύτερο έχει βγει ποτέ για MotoGP.Δεν έχω παίξει, δυστυχώς, το Tourist Trophy για να συγκρίνω physics, αλλά στην τελική το Tourist Trophy δεν ήταν MotoGP παιχνίδι. Η Milestone θα πρέπει να εμπλουτίσει κάπως το Career Mode της και το online κομμάτι,τα γραφικά είναι ένας παράγοντας αλλά τους racing gamers δεν τους νοιάζουν και τόσο τα γραφικά. Αφού τα καταφέρνει στην ''φυσική'' της μοτοσυκλέτας, είναι σε καλό δρόμο.

*