Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 20 Μαρτίου η κυκλοφορία του Yakuza 6 στις δυτικές χώρες

*
Όπως ανακοινώθηκε, το Yakuza 6: The Song of Life πρόκειται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 σε Ευρώπη και Β. Αμερική στις 20 Μαρτίου 2018. Επιπλέον, ο θρυλικός πλέον Ιάπωνας σκηνοθέτης Takeshi 'Beat' Kitano (Hana-Bi, Sonatine) θα έχει υποστηρικτικό ρόλο στο παιχνίδι. Πρόκειται για τον πρώτο τίτλο Yakuza που χρησιμοποιεί τη νέα Dragon Engine, η οποία ως γνωστό έχει αναπτυχθεί ειδικά για το PlayStation 4. Σε σχέση με τα προηγούμενα entries του franchise θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις όπως η δυνατότητα εισαγωγής και εξόδου από μάχες δίχως να απαιτείται παύση και φόρτωση μιας enclosed battle arena. Επίσης οι παίκτες θα μπορούν να αγοράζουν ποτά από αυτόματους πωλητές και θα ελέγχουν την ποσότητα κάθε γουλιάς, ενώ περπατάνε σε πραγματικό χρόνο. Σύμφωνα με τη Sega πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι της σειράς όπου πρωταγωνιστεί ο Kazuma Kiryu και διαδραματίζεται αμέσως μετά τα γεγονότα του Yakuza 5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*