Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 20 Νοεμβρίου τα BloodRayne: Terminal Cut και BloodRayne 2: Terminal Cut για PC

Η Ziggurat Interactive ανακοίνωσε πως τα BloodRayne: Terminal Cut και BloodRayne 2: Terminal Cut έρχονται στις 20 Νοεμβρίου για PC μέσω Steam και GOG. Πρόκειται για βελτιωμένες εκδόσεις των τίτλων BloodRayne και BloodRayne 2, που κυκλοφόρησαν το 2002 και το 2004 αντίστοιχα. Όσοι μάλιστα κατέχουν δύο original αυτά παιχνίδια σε Steam ή GOG θα λάβουν τις αναβαθμισμένες εκδόσεις εντελώς δωρεάν.

"Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια όταν ανακοινώθηκε ότι θα αναλαμβάναμε την επιμέλεια της σειράς BloodRayne", είπε ο πρόεδρος της Ziggurat Interactive, κύριος Wade Rosen.


Ορισμένες από τις βελτιώσεις στις enhanced versions είναι η υποστήριξη ανάλυσης έως και 3840×2160 (4K), αναβαθμισμένα cinematics, υποστήριξη XInput controller, πλήρης υποστήριξη των Windows 10, βελτίωση φωτισμού και βελτίωση σε εφέ νερού, ομίχλης σκιών και αντανακλάσεων. Τέλος, θα υπάρχει πλήρης localization σε ήχο και κείμενο στα αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά.

Δείτε το trailer της ανακοίνωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*