Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 22 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει το January Sale του PlayStation Store

*
Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, οι σημαντικές εκπτώσεις στο PlayStation Store διαδέχονται η μία την άλλη. Όπως κάθε χρόνο, το January Sale επιστρέφει. Θα ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου 2021 και η Sony αναφέρει ότι ο αριθμός των παιχνιδιών που θα βρίσκονται σε έκπτωση είναι τόσο μεγάλος, που δεν μπορεί να τα κρατήσει μυστικά για περισσότερες ημέρες. Συνήθως κατά τη διάρκεια του January Sale οι κάτοχοι συστημάτων PlayStation έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σε προνομικές τιμές εκατοντάδες παιχνίδια και add ons. Ήδη γνωρίζουμε ότι ο κατάλογος θα περιλαμβάνει το Far Cry 6, που όπως έχει ενημερώσει η Ubisoft θα διατίθεται με έκπτωση 40%. Η λογική λέει ότι δεν θα λείπουν το FIFA 22, το NBA 2K22 αλλά και τίτλοι της σειράς Assassin’s Creed. Υπομονή λίγες ώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*