Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 22 Ιουλίου το αποκλειστικά ψηφιακό EA Play Live 2021

*
H Electronic Arts ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής το EA Play Live 2021. Πιο συγκεκριμένα, το αποκλειστικά ψηφιακό event επιστρέφει στις 22 Ιουλίου. Για την ώρα η εταιρεία δεν έχει κάνε γνωστό το τι πρόκειται να παρουσιάσει, πάντως μπορούμε εκ του ασφαλούς να προβλέψουμε ότι το FIFA 22 και το Battlefield 6 θα δώσουν το "παρών". Με βάση τα παραπάνω, μία ακόμα εταιρεία απομακρύνεται απο τον σχεδιασμό της Ε3 2021.

Στο πλαίσιο του EA Play Live 2020, ανακοινώθηκαν οι εκδόσεις του Apex Legends για Nintendo Switch και PC, το It Takes Two, ο ορίζοντας κυκλοφορίας του Lost in Random, το Rocket Arena, παρακολουθήσαμε ένα gameplay trailer του Star Wars: Squadrons και αποκαλύφθηκε ένα νέο Skate. Τέλος, υπήρξαν teasers για τους επερχόμενους τίτλους των Criterion Games, BioWare, DICE και Motive Studios.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*