Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 22 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του Subdivision Infinity DX για PS5 (trailer)

H Blowfish Studios και η Mistfly Studios ανακοίνωσαν, πως το επιστημονικής φαντασίας 3D shooter Subdivision Infinity DX, θα λανσαριστεί για PS5 στις 22 Σεπτεμβρίου 2021, στην τιμή των €12,99

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) στις 7 Αυγούστου 2019.


Σε δηλώσεις του, ο ιδρυτής της Blowfish studios, Ben Lee ανέφερε, ότι ο τίτλος τους "αποτελεί φόρο τιμής στα κλασικά sci-fi shooters".

Αναλαμβάνετε τον ρόλο του λοχία Jed Riddle, ενός πιλότου διαγαλαξιακού αεροσκάφους. Κατά την διάρκεια μιας αποστολής σε εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις εξόρυξης, ο πρωταγωνιστής δέχεται επίθεση από μυστηριώδη αεροσκάφη. Αφού καταφέρνει και ξεφύγει θα πρέπει μαζί με μια ομάδα μισθοφόρων να βρουν μια ουσία, γνωστή και ως Element-122.

Τo Subdivision Infinity DX θα περιέχει πάνω από 40 αποστολές κατά την διάρκεια των οποίων θα πολεμάτε με το αεροσκάφος σας και θα ταξιδεύετε στο διάστημα αποφεύγοντας τους πυραύλους των αντιπάλων, αστεροειδείς ακόμα και συντρίμμια. Εκτός από τις κύριες αποστολές, ο τίτλος θα προσφέρει και side missions όπου θα μπορείτε να κάνετε loot εγκαταλελειμμένους διαστημικούς σταθμούς για την αναβάθμιση του αεροσκάφους σας όπως και την προσθήκη άλλων σκαφών στον στόλο σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*