Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 22 Φεβρουαρίου το λανσάρισμα του World of Warcraft: The Eternity's End

*
To The Eternity's End είναι η επόμενη προσθήκη στο World of Warcraft και θα λανσαριστεί στις 22 Φεβρουαρίου 2022. Η Blizzard προετοιμάζει τους παίκτες για μια αναμέτρηση με τον Zovaal, τον απατηλό Jailer και κυβερνήτη του Maw στο Shadowlands, πριν γράψει από την αρχή τους κανόνες της πραγματικότητας. Επίσης επιβεβαιώνεται ότι το PvP περιεχόμενο του Shadowlands θα είναι προσβάσιμο ως τις 21 Φεβρουαρίου και από εκεί και πέρα οι παίκτες δεν θα μπορούν να κερδίζουν seasonal rewards, titles ή rankings.

Η τρίτη σεζόν του Shadowlands αναμένεται να ξεκινήσει την πρώτη Μαρτίου, έπειτα από διάλειμμα μιας εβδομάδα, όπως συνηθίζεται. Στο διάστημα αυτό, τα Mythic+ dungeons θα είναι προσβάσιμα μέσω S2 affixes και rewards, όμως κάποια από τα seasonable achievements δεν θα είναι διαθέσιμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*