Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 25 Απριλίου η κυκλοφορία του Harry Potter: Hogwarts Mystery

*
H developer Jam City αποκάλυψε ότι το Harry Potter: Hogwarts Mystery θα κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου 2018. Το παιχνίδι είναι ένα narrative adventure με στοιχεία RPG. Οι παίκτες δημιουργούν το δικό τους χαρακτήρα και σπουδάζουν στη σχολή Hogwarts, όπου μαθαίνουν ξόρκια και κάνουν νέους φίλους. Σύμφωνα με τον CEO του studio Chris DeWolfe, σκοπός είναι να νιώσουν οι παίκτες για πρώτη φορά την πραγματική αίσθηση την παρακολούθηση μαθημάτων στο Hogwarts. Οι επιλογές των παικτών θα έχουν επίδραση όχι μόνο στην προσωπική τους ιστορία, αλλά και στις αποστολές που θα αναλάβουν. Τέλος, για να αποδοθεί με τον καλύτερο τρόπο η όλη ατμόσφαιρα, ηθοποιοί της σειράς ταινιών έχουν κληθεί και πάλι στους ρόλους τους. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ των πρωταγωνιστών βρίσκονται οι Dame Maggie Smith ως Professor McGonagall, Michael Gambon ως Professor Dumbledore, Warwick Davis ως Professor Flitwick (Charms Master), Sally Mortemore ως Madam Irma Pince (Librarian), Gemma Jones ως Madam Pomfrey (Μatron) και Zoe Wanamaker ως Madam Hooch (Flying Instructor).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*