Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 25 Μαρτίου έρχεται το Iron Danger (trailer)

Το επερχόμενο RPG, Iron Danger, της Daedalic Entertainment βαδίζει στα μονοπάτια της σειράς XCOM, χρησιμοποιώντας παρόμοια real-time/tactical προσέγγιση, με τη σημαντική διαφορά ότι λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο με στοιχεία από την νορβηγική μυθολογία, αλλά και με μερικές steampunk και tech noir πινελιές.

Ο κόσμος βρίσκεται υπό το έλεος του πολέμου και εσείς καλείστε να σώσετε την πόλη Kalevala, χειριζόμενοι την Kipuna και τους συντρόφους της. Η Kipuna τραυματίστηκε σοβαρά, κατά τη διάρκεια μίας επιδρομής των Northlanders, σώθηκε όμως από ένα μυστηριώδες κρυστάλλινο πλάσμα, το οποίο της έδωσε και τη δύναμη να γυρνάει τον χρόνο πίσω. Ο τίτλος περιστρέφεται γύρω από την νέα ικανότητα της Kipuna,προσθέτοντας μία νέα οπτική στο genre.


Το Iron Danger της Daedalic Entertainment και των Action Squad Studios κυκλοφορεί για PC(Steam) στις 25 Μαρτίου, ενώ οι εκδόσεις των PlayStation 4 και Xbox One είναι προγραμματισμένες χωρίς να υπάρχουν, όμως, επίσημες ημερομηνίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*