Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 25 Μαρτίου κυκλοφορεί το El Hijo: A Wild West Tale σε κονσόλες (trailer)

Ο publisher HandyGames και η developer Honig Studios, ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του El Hijo: A Wild West Tale. Το παιχνίδι, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ομάδας ανάπτυξης, είναι ένα spaghetti-western stealth game, όπου ο εξάχρονος πρωταγωνιστής μας αναζητά την μητέρα του. Στην προσπάθεια του για να πετύχει τον στόχο του, ο El Hijo, θα αναγκαστεί να κρυφτεί στις σκιές για να αποφύγει ληστές και δολοφόνους, αλλά και να λύσει διάφορους γρίφους. Κάτι πολύ σημαντικό που τονίζουν οι developers είναι πως ο τίτλος δεν περιέχει βία.

Το El Hijo: A Wild West Tale θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch, και είναι διαθέσιμο σε PC μέσω Steam, GOG και Google Stadia από τον Δεκέμβριο του 2020.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*