Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 26 Αυγούστου κυκλοφορεί το The Suicide of Rachel Foster (trailer)

Το The Suicide of Rachel Foster προσφέρει μία ατμοσφαιρική εμπειρία τρόμου σε προοπτική πρώτου προσώπου και πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One στις 26 Αυγούστου, με publisher την Daedalic Entertainment και developer την ONE-O-ONE Games, όντας ήδη διαθέσιμο στο Steam από τις 19 Φεβρουαρίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η έφηβη Nicole και η μητέρα της έφυγαν από το ξενοδοχείο της οικογένειας τους, έχοντας μόλις ανακαλύψει το ειδύλλιο μεταξύ του πατέρα της Nicole, Leonard και της Rachel, ενός κοριτσιού που είχε την ίδια ηλικία με την πρωταγωνίστρια, που έμεινε έγκυος και τελικώς αυτοκτόνησε. Μετά από χρόνια, όταν η μητέρα της Nicole φεύγει από τη ζωή, εκείνη αποφασίζει να πραγματοποιήσει την τελευταία ευχή της μητέρας της και να πουλήσει το οικογενειακό τους ξενοδοχείο. Παρόλα αυτά, η ίδια δεν γνώριζε πως επρόκειτο να ξεδιπλωθεί μία ιστορία τρόμου μπροστά στα μάτια της.


Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το trailer του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*