Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 27 Μαρτίου η κυκλοφορία του Shroud of the Avatar

*
To Shroud of the Avatar θεωρείται πνευματικός διάδοχος της σειράς Ultima, αποτελεί δημιουργία του studio Portalarium που ανήκει στον Richard Garriott και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου για PC, Mac και Linux μέσω Steam. Οι παίκτες θα έχουν όλη την ελευθερία να εξερευνήσουν ένα φανταστικό κόσμο. Υπάρχει crafting και economy system, στοιχεία MMO, αλλά και σενάριο που έχει γραψει  o συγγραφέας του Dragonlance Tracy Hickman. To Shroud of the Avatar οφείλει κατά ένα μεγάλο μέρος την ύπαρξή του στην υποστήριξη των περίπου 22.000 ατόμων που υποστήριξαν τη σχετική καμπάνια στο Kickstarter, μέσω της οποίας συγκεντρώθηκαν $1,9 εκ. Η νοσταλγία για τα παιχνίδια Ultima είναι τεράστια και όποιος θέλει να δοκιμάσει το παιχνίδι δεν έχει παρά να κατεβάσει το free trial από την επίσημη ιστοσελίδα του Shroud of the Avatar.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*