Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 27 Φεβρουαρίου το νέο Pokémon Presents

*
Η The Pokémon Company, ανακοίνωσε πως ένα νέο Pokémon Presents θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, η παρουσίαση θα λάβει χώρα την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Σύμφωνα με τον επίσημο γιαπωνέζικο λογαριασμό των Pokémon στο Twitter, η παρουσίαση θα διαρκέσει 14 λεπτά. Δεν υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες για το περιεχόμενό της.




Η ημερομηνία δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς 27 Φεβρουαρίου θεωρείται η ημέρα των Pokémon αφού τότε κυκλοφόρησαν στην Ιαπωνία οι τίτλοι Pokémon Red και Pokémon Green, το 1996.

Στο μεταξύ, δεν υπάρχουν επίσημα ανακοινωμένα projects για Pokémon video games. Η τελευταία ανακοίνωση που έγινε, ήταν τα Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl και το Pokémon Legends: Arceus. Αυτό το χρονικό διάστημα που διανύουμε, είναι το μεγαλύτερο που έχει κρατήσει σιωπή η Pokémon Company για τα video games της. Συνεπώς, ενδεχομένως να μάθουμε κάποια πληροφορία για την επόμενη γενιά των Pokémon.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*