Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 28 Αυγούστου το λανσάρισμα του Donut County

*
Annapurna Interactive και Ben Esposito ανακοίνωσαν ότι το Donut County θα λανσαριστεί για PlayStation 4, PC και Mac μέσω Steam, GOG και App Store (Mac-only) αλλά και iOS πάλι μέσω App Store, στις 28 Αυγούστου 2018. Η έκδοση για PlayStation 4 θα στοιχίζει $12,99 και αυτή για PC και Mac $4,99. Οι προπαραγγελίες για την οικιακή κονσόλα της Sony έχουν ήδη ξεκινήσει και ως δώρο παρέχεται έκπτωσης 20%. Το Donut County είναι ένα story-based physics puzzle game που οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο μιας τρύπας στο έδαφος που συνεχώς μεγαλώνει. Το παιχνίδι βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης τα τελευταία έξι χρόνια και η Ben Esposito είναι επίσης γνωστή από τη δημιουργία των What Remains of Edith Finch και The Unfinished Swan. Στη συνέχεια, το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*