Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 3 Αυγούστου η κυκλοφορία του Mobius Final Fantasy

Όπως αποκαλύφθηκε, το Mobius Final Fantasy, ο free-to-play τίτλος για φορητές συσκευές, πρόκειται να κυκλοφορησει στις 3 Αυγούστου για iOS και Android. Η πλοκή του παιχνιδιού που κυκλοφορεί ήδη στην Ιαπωνία, αφορά την ιστορία ενός άντρα που πάσχει από αμνησία και ξυπνάει στον κόσμο της Palametia. Σκοπός του είναι να επαναφέρει την ελπίδα, αποκαλύπτοντας μια προφητεία σχετικά με τον θρυλικό πολεμιστή του φωτός. Τι Mobius Final Fantasy διαθετει character customisation και live events. Επιπλέον, όσοι παίκτες κάνουν preregister στο σχετικό registration site θα λάβουν ως δώρο ορισμένα αντικείμενα του Final Fantasy X, όπως το όπως το όπλο του Tidus, Brotherhood αλλά και την Yuna character card.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*